OPĆI UVJETI KORIŠTENJA
zadnja promjena: 20. siječnja 2017.

Molimo pročitajte ove uvjete korištenja pažljivo prije upotrebe web stranica www.kontoar.hr – vlasništvo tvrtke Kontoar d.o.o.
Pristupanjem ovim stranicama i korištenjem njihovog sadržaja pristajte na ove uvjete. Ovi uvjeti se odnose na sve posjetitelje i korisnike www.kontoar.hr web stranica. Ako se ne slažete s bilo kojim od navednih uvjeta, molimo Vas da ne pristupate našim stranicama.

OPĆI UVJETI ZA POSJETITELJE I KORISNIKE
Web stranice www.kontoar.hr omogućavaju besplatno informiranje o uslugama tvrtke Kontoar d.o.o., novostima vezanim uz usluge koje pružamo, kontakt informacije kako do nas te o sličnim korisnim sadržajima.

AUTORSKA PRAVA
Kontoar d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje koji su dio www.kontoar.hr web stranice (tekstovi, vizualni i audio materijali, baze podataka, kod, logotip i sl.). Uz vlastite sadržaje, web stranice sadržavaju i sadržaj naših partnera (koji smo ovlašteni prenositi) kao i tesktove s drugih izvora koji su uredno navedeni. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Isto tako, ukoliko smatrate da je Kontoar d.o.o. na bilo koji način povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj ukoljen sa web stranice ako se dokaže istinitost sadržaja žalbe.

PROMJENE I UKLANJANJE SADRŽAJA
Kontoar d.o.o. zadržava pravo na izmjene te dopune sadržaja web stranica www.kontoar.hr (članci, usluge, kontakt podatci i sl.) bez ikakve prethodne najave te se ne smatra odgovornim za bilo kakve moguće posljedice koje iz tog proizlaze. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama.

KORIŠTENJE STRANICE I POVEZNICE NA DRUGE WEB STRANICE
Naše web stranice sadrže vlastiti sadržaj te sadržaj naših partnera, kao i poveznice na druga web mjesta koja nisu u vlasništvu i pod kontrolom tvrtke Kontoar d.o.o. i ona ne odgovara za bilo kakve štete nastale korištenjem dotičnog sadržaja. To se posebno odnosi na štetu nastalu korištenjem web stranica koje nisu u našem vlasništvu, ali su povezane s našim webom putem poveznica. Kontoar d.o.o. poveznice koristi dobronamjerno i nikako se ne može smatrati odgovornim za sadržaje van vlastite web stranice. Samim time preporučamo na uvijek pročitate i njihove opće uvjete korištenja.

OBVEZE POSJETITELJA I KORISNIKA
Korisnicima web stranica www.kontoar.hr zabranjeno je:
⦁ lažno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
⦁ preuzimanje i objavljivanje sadržaja zaštićenog autorskim pravom bez dozvole i navođenja izvora
⦁ slanje “spam” poruka nevezanih za temu na navedene kontakt email adrese

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI
Kontoar d.o.o. maksimalno poštuje privatnost svojih klijenata te posjetitelja web stranice. Podatke koji se prikupljaju od posjetitelja putem prijave na newsletter neće biti dostupni na uvid trećoj strani. Uredništvo web stranica www.kontoar.hr se obvezuje na čuvanje privatnosti podataka korisnika web stranica, osim u slučaju nezakonskih aktivnosti korisnika.

DOSTUPNOST STRANICE
Pristup stranicama www.kontoar.hr uvelike ovisi o internet poslužitelju te samim time ne možemo jamčiti dostupnost informacija 365 dana u godini, 0-24 sata dnevno. Održavanje servera može prouzročiti nedostupnost pristupa na kraće vrijeme (nekoliko sati), kao i tehničke poteškoće internet poslužitelja čiji ste korisnik.

KONTAKTIRAJTE NAS
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi općih uvjeta korištenja, kontaktitajte nas putem emaila info@kontoar.hr