NOVA GRADIŠKA –  Uz  potporu Grada Nove Gradiške,  koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva, te gradonačelnika Vinka Grgića, Virtualni ženski poduzetnički centar upriličio je danas  u gradskoj vijećnici podjelu uvjerenja  polaznicima  besplatnih edukacija  za poduzetnike i one koji to žele biti.

Uvjerenja za uspješno završeni ciklus predavanja u sklopu besplatnih edukacija uručio je gradonačelnik  Vinko Grgić.  Istaknuo je poduzetništvo i gospodarstvo kao ključ razvoja Nove Gradiška i opstanka. Zato raduje, kazao je, pet potpisanih ugovora  za izgradnju u Industrijskom parku. Ukupna investicija je preko 400.000 milijuna kuna. Interesa ima još, dodao je.

Čestitao je polaznicama i polaznicima na uspješnoj edukaciji i odluci da se bave poduzetništvom. Zahvalio je Saneli Drupulić na uspješnoj motivaciji polaznika.

Potom  je  upriličena prezentacija najzanimljivijih tema edukacija kao i njihova evaluacija, uz druženje polaznika.

Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koji je proveo edukaciju  zahvalila se na  potpori Gradu Nova Gradiška i gradonačelniku Vinku Grgiću u provedbi edukacije i najavila  nove edukacije koje će se održati u rujnu.